follow Catalog firme » Sport agrement » Sala fitness » Judetul BUCURESTI
  home     Sala fitness   Judetul BUCURESTI

Sala fitness Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru sala fitness completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
sala fitness pantelimon, sala fitness delfinului, sala fitness chisinau, sala fitness ritmului, sala fitness diham, sala fitness iancului, sala fitness vergului, sala fitness morarilor, sala fitness balta alba, sala fitness bld grigorescu, sala fitness lia manoliu, sala fitness arena nationala, sala fitness bld basarabia, sala fitness calea calarasi, sala fitness muncii, sala fitness dristor, sala fitness parc ior, sala fitness campia libertatii, sala fitness camil ressu, sala fitness baba novac (BUCURESTI, BUCURESTI)
0762 *** ***Click aici!
sala fitness aerobic, sala fitness bucuresti, sala fitness aerobic (BUCURESTI, BUCURESTI)
Next door fitness este sala de aerobic din bucuresti in care te vei regasi. intelegem importanta exercitiului fizic, insa cunoastem metode noi si distractive pentru ca tu sa ai un ritm de viata sanatos si o atitudine pozitiva. incearca si tu un program de fitness aerobic si vei obtine rezultatele dorite. exercitiile de aerobic pe care le practicam aici te vor face sa..
0740 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti, sala fitness, sali fitness (BUCURESTI, BUCURESTI)
Cea mai VECHE SCOALA pentru INSTRUCTORI de AEROBIC-FITNESS, FITNESS si PERSONAL TRAINER din ROMANIA din cele AUTORIZATE (2005-prezent). SCOALA autorizata ANC_CNFPA la nivel national si international, care asigura o CARIERA DE SUCCES! Lucreaza cu PERFORMERI sa devii PERFORMER! http://www.cursinstructoriaerobicfitnessaquagympersonaltrainer-scoalaelles.com Formam profesionisti (instructori sportivi, performeri, modele etc.)! Respect. Pasiune. Profesionalism. Performanta. Recunoastere. Numai un performer poate forma performeri! Programe/Activitati/Clase sportive, incluse in cadrul cursul pentru instructor de..
0724 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Cel mai mare centru de fitness si wellness cu o suprafata de 3500mp, piscina, zona spa, spinning, running, perete de alpinism, loc de joaca pt copii, parcare pazita. faptul ca starea de sanatate (fizica si psihica) a omului influenteaza capacitatea lui de munca, este cunoscut de mult timp si nu necesita dovezi . de starea angajatilor in mod direct depinde prosperitatea, dezvoltarea si..
021 *** ***Click aici!
sala fitness (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
Situat chiar in centrul statiunii si la doar 10 minute de orasul Campina, GClub Hotel te asteapta cu 40 de locuri de 3* in garsoniere, camere double twin, matrimoniale si 10 locuri de 2* Hotel-Restaurant Gclub, str. Republicii, nr.17, Breaza, Judet Prahova este situat la 120m distanta de Gclub Spa si la 800m distanta de Popasul Turistic Floarea...
0 (2 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Diana stirbu, instructor de aerobic si kangoo va invita sa slabiti sanatos si sa va distrati la orele de aerobic. din cadrul a patru scolii: scoala generala nr.12- adresa: str. borsa, nr. 27, sector 1, bucuresti. mijloace de transport: metrou: statia aurel vlaicu; scoala generala nr.31- adresa: b-dul lacul tei , nr. 116, sector 2, bucuresti. transport: tramvai 16 scoala generala aldo moro-..
0735 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Club de sanatate si infrumusetare ce ofera intr-o ambianta placuta servicii de aerobic, tae-bo, fitness, solar, sauna gratuita, masaj, cosmetica, manichiura-pedichiura, remodelare corporala, tenis de masa, bar sportiv, echipamente fitness si casual. va propunem o varianta de a va imbunatatii conditia fizica, o metoda excelenta de a scapa de kilogramele in plus, si de ce nu un stil de viata...
0212 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Importator aparatura fitness culturism pentru sali de fitness, second hand. aparatele se vand din stoc sau pe baza de comanda. firma are sediul in bucuresti, aparatele sunt importate din olanda. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0745 *** ***Click aici!
sala fitness (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim servicii profesionale de proiectare a lucrarilor contractate si furnizam o gama variata de echipamente. tim pool realizeaza piscina, piscine la cheie si wellness center, asigurand echipamentele necesare si serviciile de consultanta, proiectare si intretinere. realizam wellness center ( piscina, piscine, spa, sauna, hamman, sala fitness, dusuri senzatii, dusuri kneipp, tepidarium, laconium, caldarium, frigidarium)...
0293 *** ***Click aici!
sala fitness bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Salon de infrumusetare situat in centrul bucurestiului care vine in intampinarea clientilor sai cu servicii foarte bune la preturi accesibile si cu rezultate de slabire remarcabile! sigmaclub este un centru de infrumusetare unde veti primi cele mai bune servicii la cele mai bune preturi si rezultate remarcabile intro ambianta de vis unde veti si tratat ca cea mai speciala persoana din lume. ofera-ti..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie